Buster arpoo toukokuun alussa kalastusreissun Saaristomerellä vuoden kalastusopas Jani Ollikaisen kanssa!  

Lähtöpaikkana on Janin kotisatama, Saaristomeren sydämessä sijaitseva Merimasku, veneenä tietenkin täydellisesti kalastusvarusteltu Buster XXL ja oppaana arvostettu, työnsä monipuolisesti hallitseva ammattilainen ja miellyttävä persoona – näin Janin osaamista kuvailtiin Vuoden kalastusoppaan valintaperusteissa!

Mukaan mahtuu voittajan lisäksi myös kaksi kalakaveria. Omiakin varusteita voi ottaa mukaan, mutta välttämättömiä varusteita voittajalle ovat vain keliin sopivat vaatteet ja valtion kalastuskortin kaikille osallistujille. Palkinnon voi lunastaa yhdessä sovittavana ajankohtana vuoden 2021 kuluessa.  Kilpailuaika on 23.4.–5.5.2021.

Mukaan pääset täyttämällä lomakkeen täällä: https://aluboats.buster.fi/kalakisa

Vastaa