Jigi Cup oli nimensä mukaisesti alkujaan jigivälinein toteutettava kilpailu, mutta nykyään kilpailuissa sallitaan kaikki vapakalastusmuodot. Kilpailu käydään 1–3 kalastajan venekunnissa ja jokaisella kalastajalla saa olla yksi vapa.

Yamaha Pro Fishing Team on mukana Uudenkaupungin Jigi Cup -osakilpailussa eli WPC Finlandissa 24.8. Kilpailukeskus on aivan Uudenkaupungin keskustassa Kaupunginlahden rannalla sijaitseva kahvila Cafe Aitta (Aittaranta 2, Uusikaupunki), josta kaikkien kalastuksen kiinnostuneiden on helppo seurata tapahtumaa ja tutustua tarkemmin Yamaha Pro Fishing Teamin kalustoon. Vinkkejäkin on luvassa!

Aleksi esittelee Buster S -kalastusvenettä Cafe Aitan edustalla kello 11–15. Jani ja WPC Finlandin valvonta- ja lähetysveneenä toimiva suurempi Buster M taas löytyvät Cafe Aitan laiturilta ajoittain kilpailun aikana sekä kilpailun jälkeen kello 17.30 alkaen.  

Cafe Aitasta voi seurata kilpailun kello 10 aloittavaa veneparaatia ja paikalle järjestetään myös kilpailun liveseuranta. 

WPC Finland on viehekalastuskilpalu Jigi Cupin kuudes, toiseksi viimeinen osakilpailu. WPC Finlandin voittajavenekunta pääsee mukaan Hollannissa järjestettävään kesäkuussa 2020 Word Predator Classic -kilpailuun. Koska mukana ovat Suomen parhaat kalastajat ja kalastusveneet, tapahtuma tarjoaa myös yleisölle mukavan mahdollisuuden tutustua sekä kalastajiin että uusimpaan kalustoon. 

Vastaa