Lauttasaaren Uiva venenäyttely valitettavasti peruttiin, mutta kalastusvinkkejä on tarjolla näköetäisyyden päässä Espoon Keilasatamassa lauantaina 21.8. ja sunnuntaina 22.8.

Kyseessä on Yamaha Center Vantaan koeajotapahtuma, jonne tulen kertomaan kalastusveneen varustelusta ja esittelemään myös Shimanon uusimpia välineitä syksyn jigikalastukseen.

Mukana on tietysti heittokalastukseen varusteltu Buster XXL. Koeajolle ei sillä veneellä lähdetä, mutta minut löytää laiturin kupeesta sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10–18.

Täytyy vielä mainita, koeajollekin pääsee, mutta vähän isommilla Buster Magnumilla ja Buster Phantom Cabinilla. Magnum on koeajettavana 19.–22.8. ja luksusluokan hyttivene Phantom Cabin peräti 19.–28.8. Molemmilla on tehty onnistuneita kalastusreissuja vähän isommalla porukalla – oma XXL sopii parhaiten kolmen–neljän hengen heittoporukalle.

Viikonlopun osoite on Yamaha Center Espoon koeajokeskus Espoon Keilalahdessa (navigaattoriin osoitteeksi Keilasatama 5). Julkisillakin pääsee paikalle helposti: lähin metropysäkki on Tapiola, josta reilun 300 metrin matka satamaan.

Jani

P.S. Osallistu myös arvontaan – voittaja lähtee kanssani kalastusreissulle Saaristomerelle. XXL:ssä ei tule ihan heti ahdasta, joten mukaan mahtuu myös kaksi kalakaveria! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 22.8. saakka.

Klikkaa tästä ja osallistu kalastusmatkan arvontaan

Vastaa