Yamaha Pro Fishing team on vahvasti mukana Vene 20 Båt -venemessuilla Helsingissä helmikuun alussa. Tulkaapa juttusille!

  • Kalastusopas Jani Ollikainen on paikalla koko messujen ajan 7.–16. helmikuuta. Jos satun olemaan ruokatauolla, niin tulkaa hetken kuluttua uudestaan.
  • Suunnittelija Aleksi Juusti on messuilla molemmilla viikoilla perjantait ja lauantait.
  • Yamaha Pro Fishing Team Special guest, Ruotsin tunnetuin heittokalastusguru Kristian Keskitalo on osastollamme messujen avajaisviikonlopun eli 7.–9. helmikuuta.

Meidät löydät ykköshallin ison altaan vierestä kalastusosastolta. Pääovesta messukeskuksen eteläpuolelta tullessa portaat suoraan alas ja vasemmalle, pysäköintitalon suunnasta taas suoraa käytävän perälle ja oikealle.

Messujen uutuus: isot kalastusveneet

Altaan vieressä on ensiesittelyssä aivan uusi heittokalastusvarusteltu Buster XL, pienempi Buster M vastaavalla varustuksella ja vielä Vääksyn Konepisteen hienoksi uisteluveneeksi virittämä Buster Cabin.

Uusi vuosimallin XL on hieno lähtökohta kalastusveneelle, sillä vene on runkomuodoltaan edeltäjäänsä selvästi tilavampi. Kalastusvarustesarja koostuu nimensä mukaisesti erillisistä osista, joten oman tarpeen mukaan keulaan voi laittaa joko kevyen heittotason tai pitkän vapalaatikko-heittotason.

Peräosaan puolestaan löytyy kuomutallin korkean kannen korvaava luukku, jolla takaosasta muodostuu tasainen heittopaikka. Se laajenee edelleen, jos takapenkki peitetään taittuvalla selkänojalla – joka on muuten mukava siirtymillä ja vaimentaa myös moottorin ääntä.

Sama setti sopii XL:n lisäksi myös 20 senttiä pidempään ja 150-hevosvoimaisella koneella varustettavaan XXL:ään.

Uusi Buster XL ja kalastusvarusteet.

Vastaa