Päivitys: odotellaan nyt veneilykauden alkua kotona, sillä kevään seuraavat messut peruttiin. (Kevään 2020 ohjelmassa on seuraavaksi pieni Pohjoismaiden kierros kovalla kalastajaporukalla. Maaliskuun päätapahtuma on tänä vuonna Tukholmassa järjestettävä Sportfiskemässan.)

Yksi pohjoismaiden tunnetuimmista kalastuslähettiläistä, Kristian Keskitalo oli kanssamme paikalla jo Helsingin venemessuilla helmikuussa ja olemme koko porukalla mukana myös Sportfiskemässan-tapahtumassa. Ruotsissa heittokalastus kiinnostaa jopa enemmän kuin Suomessa ja siksi uudet isot kalastusveneet Buster XL ja XXL ovat isoja uutisia länsinaapurissa.

Sportfiskemässan järjestetään vuorovuosin Jönköpingissä keskellä Ruotsia ja vuorovuosin Tukholmassa. Tänä vuonna tapahtumapäivämäärät ovat 20.–22. maaliskuuta ja tapahtumapaikkana Suomesta hyvin tavoitettava Tukholman messukeskus Älvsjössa keskustan eteläpuolella. Tervetuloa! Vene-esittelyt järjestyvät paikan päällä sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Sitä ennen pistäydyn Aleksin kanssa kuitenkin Norjan suurimilla venemessuilla. Sjøen for alle järjestetään Oslon lähettyvillä Lilleströmissä 18.–22. maaliskuuta 2020.

Jani Ollikainen

Vastaa